Paltoane copii – modele dragute pentru zile mai friguroase

Filtrează

Pentru:
Culoare:

Produse pe pagina:
Paltoane copii

Echivalentul mantiilor regale ale împăraților din basme, paltoanele sunt elemente esențiale ale garderobei oricărui mic rege sau a oricărei mici regine. Impregnate cu magica putere de a stopa frigul și gerul, asigură confortul prichindeilor care se încumetă să înfrunte frigul de afară. Elegante și stilate, paltoanele reușesc să intre în inima copiilor, care le vor purta cu mândrie. Descoperă întreaga noastră ofertă de paltoane pentru copii!

Palton pentru fetite – simpatic si mereu confortabil

Pentru fetite se potrivesc cel mai bine paltonasele pentru copii, colorate si dragute, create cu fantezie care si sunt la moda. Pe Kidlet.ro vei gasi zeci de modele frumoase, din care vei gasi paltonul ideal. Poti alege din modele de palton fetite 10 ani, dar si modele mai mici. Avem modele simple si mai decorate, in culori inchise sau mai deschise.

Paltonase pentru fetite de la branduri mari – alege calitatea!

Ca deobicei, si in cazul imbracamintelor pentru copii merita sa investesti in hainutele fabricate de branduri mari. De exemplu paltonasele dragute de la Zara sunt mereu la moda, simpatice si au si o calitate foarte buna. In magazinul nostru vei gasi paltonase pentru fetita ta de la branduri mari, care vor placea cu siguranta copilului tau.

Cele mai populare paltoane pentru copii din magazinul nostru:

  • Paltonas negru de la Zara pentru fetite
  • Paltonas Mexx pentru fetite, roz
  • Paltonas Zara pentru fetite, gri