Filtrează

Pentru:
Mărimi haine:
Culoare:

Produse pe pagina:
Paltoane

Confecționate din țesături cât mai groase, cum ar fi lâna, stofa sau blana, paltoanele rețin căldura și combat frigul tăios. Sunt articole de bază în sezonul rece, când temperaturile scad mult sub pragul înghețului. Sunt asociate în general cu ideea de eleganță și de rafinament, dar pot fi purtate și la outfituri sport; totul ține de cum le asortezi. Descoperă întreaga noastră ofertă de paltoane în modele și stiluri diferite!

Palton pentru fetite – simpatic si mereu confortabil

Pentru fetite se potrivesc cel mai bine paltonasele pentru copii, colorate si dragute, create cu fantezie care si sunt la moda. Pe Kidlet.ro vei gasi zeci de modele frumoase, din care vei gasi paltonul ideal. Poti alege din modele de palton fetite 10 ani, dar si modele mai mici. Avem modele simple si mai decorate, in culori inchise sau mai deschise.

Paltonase pentru fetite de la branduri mari – alege calitatea!

Ca deobicei, si in cazul imbracamintelor pentru copii merita sa investesti in hainutele fabricate de branduri mari. De exemplu paltonasele dragute de la Zara sunt mereu la moda, simpatice si au si o calitate foarte buna. In magazinul nostru vei gasi paltonase pentru fetita ta de la branduri mari, care vor placea cu siguranta copilului tau.

Cele mai populare paltoane pentru copii din magazinul nostru:

  • Paltonas negru de la Zara pentru fetite
  • Paltonas Mexx pentru fetite, roz
  • Paltonas Zara pentru fetite, gri