Ghid de Paște: outfituri trendy pentru copii veseli

by kidletblog   ·  5 luni ago   ·  
thumbnail

Dintre toate pregătirile de Paște, găsirea outfit-ului perfect pentru a celebra această sărbătoare este, probabil, cea mai atractivă parte. Poate chiar distractivă și relaxantă. Folosește ideile noastre de outfit-uri de Paște pentru copii drept sursă de inspirație pentru a te asigura că vei găsi cu ușurință o ținută adorabilă pentru cel mic.

Idei de outfit-uri de Paște pentru bebeluși

Bebelușul tău va fi cu siguranță în centrul atenției. La fel va fi și outfit-ul său, iar opțiunile sunt abundente. Pentru fetițe, o variantă care nu are cum să dea greș este alegerea unei rochițe diafane, alături de un bolero. Pentru un look mai casual, poți opta pentru o fustiță drăguță combinată cu un body confortabil. În cazul băieților, cea mai simplă opțiune este alegerea unor pantalonași alături de o cămașă elegantă, și, de ce nu, un papion. Iar dacă vrei să fure toate privirile, poți combina cămașa cu o vestă sau un sacou.

Outfit-uri jucăușe pentru micii prichindei

Paștele este o sărbătoare caracterizată de culoare, fapt care se poate reflecta și în outfit-ul prichindelului tău. O ținută jucăușă, compusă din piese vestimentare cu imprimeuri joviale, îi vor da celui mic un aer festiv, care îi va scoate în evidență personalitatea. Printre culorile vedetă ale acestui sezon se numără nuanțele pastelate, alături de verdele luxuriant și de roz-culoare care nu mai este privită drept exclusiv feminină.

Ținute adorabile pentru copiii silitori

Odată ce au început să meargă la școală, cei mici se transformă în “copii mari”, un mix unic între prichindei și…prichindei mai mari. Outfit-ul de Paște perfect pentru ei este o combinație adorabilă între hăinuțele cu imprimeuri jucăușe și cele mai “serioase”, cum ar fi sacourile, cămășile elegante și pantalonii business. Rezultatul va fi un look eclectic, dar cool, care va stârni privirile admirative râvnite de cei mici.

Outfit-uri trendy pentru adolescenți

Pentru adolescenți, hainele sunt mult mai mult decât niște simple piese de îmbrăcăminte: sunt o metodă de a-și exprima personalitatea. De Paște, vor dori să aibă un outfit cool, în ton cu tendințele din acest sezon, dar care să se muleze pe stilul personal. Din fericire, opțiunile sunt multiple: combinații edgy între rochițe elegante și bocăncei rockish, outfit-uri trendy compuse din blugi casual alături de un tricou și un sacou sau chiar cămăși sport asortate cu pantaloni eleganți. Experimentează fără teamă, adesea cele mai reușite outfit-uri au la bază combinații inedite.

Venirea Iepurașului se apropie cu pași repezi, dar mai ai timp suficient pentru a găsi outfitul de Paște perfect pentru copilul tău. În webshop-ul Kidlet vei găsi mii de haine de copii din care să alegi. În plus, vei avea siguranța că vei primi coletul în timp util. Mai exact în 24 de ore de la data plasării comenzii*.

Paște fericit!

*dacă comanda este plasată de luni până vineri până la ora 16:00

Lasă un răspuns