Plini de energie, pregătiți de joacă. 7 idei de outfit-uri sport pentru copii

by kidletblog   ·  1 lună ago   ·  
thumbnail

Poate cel mic adoră să sară coarda în fața blocului. Sau preferă să joace șotron până seara. Ori poate așteaptă cu nerăbdare următorul meci de fotbal disputat împotriva colegilor din clasa vecină. Cert e că distracția va fi și mai mare dacă e echipat adecvat, în niște haine lejere, care să îi ofere libertatea de mișcare de care are nevoie. Inspiră-te din ideile noastre de outfit-uri sport pentru copii perfecte pentru adorabilii poznași plini de energie.

Clasicul trening, mereu în top

Treningurile de copii sunt cea mai simplă alegere. Nu trebuie asortate, sunt special concepute pentru a fi purtate în sălile de antrenament sau pe terenul de joacă, iar cel mic se poate echipa singur. Pentru fetițe, alegerea perfectă este un model în nuanțe pastelate, eventual cu o inserție simpatică. Pentru băieți, treningurile în nuanțe de albastru sunt mereu o alegere inspirată.

Vântul bate, jocul continuă

Vremea mohorâtă este un obstacol insignifiant pentru prichindeii cu chef de joacă. Pentru a te asigura că outfit-ul lor le oferă confortul necesar pentru a profita din plin de timpul petrecut în compania prietenilor, alege o pereche de pantaloni sport în combinație cu o bluză subțire, pe corp, și o geacă lejeră.

Outfit-uri casual-sport pentru zile relaxate

adolescentă pregătită de alergare, în colanți cu imprimeu și tricou sport roz

Dacă cel mic se pregătește doar de o scurtă ieșire în fața blocului sau în parcul din apropiere, poți opta pentru o ținută casual-sport compusă dintr-o pereche de colanți și un tricou, un maiou sau un hanorac. În plus, aceste outfit-uri pot fi extrem de chic, secretul constând în combinarea unor colanți cu imprimeuri puternice cu un tricou simplu (sau viceversa).

Seri pline de energie pe terenul de joacă

Deși zilele de vară pot fi caniculare, serile pot fi destul de reci, iar copilul tău are nevoie de un pic mai multă protecție. Soluția e simplă: pe lângă pantalonii scurți și tricoul sport, pregătește-i celui mic și o jachetă sport pe care să o poată lua pe el în momentul în care simte că se face răcoare afară.

Outfit-uri sport de vacanță, distracție fără limite

Puține outfit-uri te duc mai tare cu gândul la vacanță decât cele create dintr-o pereche de pantaloni scurți și un tricou. Ideale pentru zilele toride de vară, aceste ținute îi asigură celui mic libertatea de mișcare pe care și-o dorește și elimină o parte din senzația de disconfort generată de temperaturile ridicate.

Extra protecție pentru micii aventurieri

Când sunt mici, orice se poate transforma într-o nouă adevntură. Pământul devine brusc lavă fierbinte, mașinile parcate în față blocului se transformă în pasaje de trecere, iar copacii în refugii. Deși adorabile, aceste jocuri pot avea ca efecte secundare câteva mici căzături al căror impact poate fi atentuat dacă cel mic are un outfit care să îi ofere un plus de protecție. Nu e nevoie de mult, o bluză sport alături de o pereche de pantaloni lejeri sunt mai mult decât suficiente.

Exploratori mici, dar neînfricați

În cazul în care prichindelul tău adoră să plece în tot felul de expediții, outfit-ul său sport trebuie neapărat să îi ofere un loc de depozitare a neprețuitelor comori pe care le va găsi pe drum. În acest caz, o opțiune inspirată este alegerea unei perechi de pantaloni scurți sau lungi cu buzunare, împreună cu un hanorac tot cu buzunare.

Care dintre idei îți surâde cel mai mult? Indiferent de răspuns, în webshop-ul Kidlet vei găsi o gamă diversificată de haine sport pentru copii la prețuri imbatabile care să te ajute să îi oferi copilului tău outfit-ul sport perfect.

Lasă un răspuns